Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Vereenvoudigd Afdrukken in het Digitale Tijdperk

Cloud printoplossingen voor bedrijven

Vereenvoudigd Afdrukken in het Digitale Tijdperk

Cloud printoplossingen voor bedrijven

In het tijdperk van digitalisering en cloud is het beheren van afdrukken een essentieel onderdeel geworden van de moderne bedrijfsvoering. Bedrijven zoeken naar efficiënte, veilige en flexibele oplossingen om hun afdrukbeheer te stroomlijnen en te verbeteren. Een van de toonaangevende spelers in dit domein is PaperCut, een pionier op het gebied van cloud print oplossingen, die door Nexer Groep wordt omarmd en geïmplementeerd voor haar klanten.

Wat zijn Cloud Print Oplossingen?

Cloud print oplossingen bieden bedrijven de mogelijkheid om hun afdrukbeheer te verplaatsen naar de cloud, waardoor ze kunnen profiteren van schaalbaarheid, flexibiliteit en toegankelijkheid. In plaats van het traditionele model van lokale printservers, kunnen bedrijven nu gebruikmaken van een gehoste infrastructuur voor hun afdrukbehoeften. Dit stelt hen in staat om afdrukken te beheren vanaf verschillende locaties, met diverse apparaten en vanaf verschillende platforms, zonder afbreuk te doen aan beveiliging en controle.

Neem ons als value added dienstverlener in handen en geniet van de volgende 5 redenen waarom je niet achter wilt blijven.

Actieve diensten
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Oerdegelijk Infrastructuur

Wij zijn er om je te ondersteunen!

Belang van ICT onderdelen:

Netwerk en WiFi
85%
Werkplek
65%
Cloud of Server
93%
Security
95%
Blije Gezichten
100%
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Voltooid
0 +
Werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Onze Printoplossing

Papercut

Door gebruik te maken van PaperCut’s geavanceerde cloud print oplossingen kun je profiteren van verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen en betere beveiliging van hun afdrukprocessen. Nexer Groep staat klaar om je te begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van deze oplossingen.

PaperCut biedt een uitgebreid scala aan cloud print oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van bedrijven van elke omvang en sector. Met als grootse voordeel, het werkt op iedere printer! Enkele van de populaire oplossingen van PaperCut, die worden geïmplementeerd door Nexer Groep, zijn onder andere:

  1. PaperCut MF: Een krachtige oplossing voor het beheren en controleren van afdrukken binnen organisaties. PaperCut MF integreert naadloos met bestaande multifunctionele apparaten en biedt functies zoals kostenbeheer, gebruikersauthenticatie en afdrukken op afstand.

  2. PaperCut Hive: Een cloudgebaseerde printmanagementoplossing die speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Met PaperCut Hive kunnen bedrijven eenvoudig afdrukken beheren, quota instellen, rapporten genereren en de afdrukactiviteit controleren, allemaal vanuit een intuïtieve webinterface.

Voordelen

Tevreden Klanten
0 +
Print omgevingen in beheer
0 +

Nexer Groep

Waarom Ons?

Innovatie begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar we kijken verder dan dat. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven in oplossingen die echt van waarde zijn voor jouw bedrijf met passie voor succes op een uiterst persoonlijke manier. Geef ons de kans om samen met jouw bedrijf meer dan alleen de technologie te verbeteren.

Waar wij voor staan

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie