Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Over Nexer

Nexer Groep

Over Ons

Nexer Groep is een jong bedrijf met een geschiedenis van ongeveer vijf jaar. Onze reis is gestart vanuit een passie voor IT, en met Nexer streven we ernaar om uit te groeien tot een IT-dienstverlener die altijd klaarstaat voor jouw bedrijf, met een zeer persoonlijke touch. Na verschillende functies bij andere IT-dienstverleners ben ik tot de overtuiging gekomen dat het anders moet, op onze manier: persoonlijk, vertrouwd en vriendelijk – een benadering die schijnbaar (op schaal) buitengewoon uniek is in de markt.

Bij Nexer staan we echt voor persoonlijkheid. Wanneer je met een van ons spreekt, zul je onmiddellijk herkennen wie je spreekt. We vermijden het liefst vreemde stemmen en gezichten voor onze klanten. Dit realiseren we door middel van klantenteams, waarbij elk team verantwoordelijk is voor een selectie van onze gewaardeerde klanten.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons!

Met hartelijke groeten,
Wesley Kuilema en Victor van der Blij

Nexer Groep

Geschiedenis

Ik hoor je denken! Geschiedenis?, 5 jaar? Hoe kan dat. Nou eigenlijk niet, maar ik leg je wel graag uit hoe we zijn gegroeid naar het punt waar we nu zijn.
Zoals eerder vermeld is er een passie grote passie voor de IT, maar ook een kloppend ondernemers hart.

2016 WesleyK Hosting
Initieel ben ik begonnen als WesleyK Hosting, zoals de naam doet vermoeden een hosting partij. Het was eerst puur vanuit hobby, dit heeft een paar klanten opgeleverd alleen een unieke identiteit was nog niet echt duidelijk. Het was mijn eerste onderneming maar toch al snel een kindje.

2018 Nexer (Hosting)
De drang tot het vormen van een echt bedrijf werdt al snel duidelijk. Van mijn hobby onderneming wilde ik graag een echt bedrijf gaan vormen. Daar hoort natuurlijk een echte naam bij: Nexer. Omdat ik voornamelijk actief was in hosting van webdiensten was de naam richting klanten Nexer Hosting. De naamgeving was een bedrijfsnaam en doel.
Omdat er ook hier en daar al wat vragen kwamen vanuit derden op het gebied van IT en Design was daar Nexer IT en Nexer Design.

2020 KvK
Dit was het jaar waarin activiteiten serieus werden, als resultaat een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit was de stap vanaf waar het allemaal serieus begon te worden, officiële inschrijving, zaken met bedrijven en nog veel meer. De koers werd gezet en de focus lag op hosting, we wilde een hosting partij zijn met goede prijzen en persoonlijke touch.

2024 Nexer Groep VoF
Na uitgebreide evaluatie en het toevoegen van een extra ondernemer Victor, hebben we overwogen de volgende stap te zetten.
De focus werd verlegd naar de IT, hosting zaken daarmee houden we ons nog steeds mee bezig maar de primaire focus ligt op IT diensten aanbieden voor bedrijven.
2024 Is ook het jaar waarin we de nieuwe naam introduceerden, Nexer Groep (VoF), samen met compagnon Victor zijn we opnieuw ingeschreven bij de KVK onder deze nieuwe naam. 2024 was ook de lancering van deze website.

We houden ons nu primair bezig met IT zaken voor kleine tot grote ondernemers met de persoonlijke touch, daarbij ook een scherp oog richting security waarin we ons graag willen onderscheiden.