Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Professioneel Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Functionerende werkplekken

Professioneel Werkplekbeheer

Krachtig werkplekbeheer vormt een basis van elk bedrijf, en wij zijn van mening dat het de sleutelrol speelt in elk bedrijf. Bij Nexer begrijpen we dat werkplekken belangrijk zijn voor jouw organisatie.

Of het nu gaat om hardwareconfiguraties, software-implementaties, of een behoefte aan schaalbaarheid. Als ervaren experts op het gebied van werkplekbeheer bundelen we kennis en vaardigheden om de stabiliteit, productiviteit en betrouwbaarheid van jouw werknemers te optimaliseren door werkplekken die het gewoon doen.

Laat Nexer jouw partner zijn in werkplekbeheer. Wij begrijpen dat een goed functionerende, stabiele en veilige werkplek essentieel is voor jouw onderneming. Kies voor Nexer en laat ons samenwerken aan werkplekken die perfect aansluiten op alle zakelijke behoeften van de organisatie, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Neem ons als value added dienstverlener in handen en geniet van de volgende 5 redenen waarom je niet achter wilt blijven.

Onze redenen

werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Oerdegelijk Infrastructuur

Wij zijn er om je te ondersteunen!

Belang van ICT onderdelen:

Netwerk en WiFi
85%
Werkplek
65%
Cloud of Server
93%
Security
95%
Blije Gezichten
100%
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Voltooid
0 +
Werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Diensten

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer omvat het proces van het beheren en optimaliseren van de werkomgevingen binnen een organisatie. Dit omvat verschillende aspecten, zoals het configureren en onderhouden van individuele werkstations en het waarborgen van een veilige en productieve werkomgeving, zowel op kantoor als op afstand.

Taken binnen werkplekbeheer omvatten onder andere het installeren en updaten van software, het beheren van hardware-infrastructuur, het oplossen van technische problemen van individuele gebruikers, en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om de integriteit van bedrijfsgegevens te waarborgen. Daarnaast is het schaalbaar maken van werkplekken en het ondersteunen van flexibel werken, inclusief thuiswerken, een essentieel onderdeel van werkplekbeheer.

Het uiteindelijke doel van werkplekbeheer is om een geoptimaliseerde werkomgeving te creëren die de productiviteit, samenwerking en tevredenheid van medewerkers bevordert. Door middel van effectief werkplekbeheer kunnen organisaties profiteren van een soepele en geïntegreerde werkomgeving die bijdraagt aan het behalen van zakelijke doelstellingen.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
Werkplekken beheert
0 +
pexels-antoni-shkraba-5583960 (1)

Onderdeel - MDM

Mobile Device Management

MDM, oftewel mobiel apparaatbeheer, richt zich op het beheer van laptops, werkstations, smartphones, tablets en andere mobiele apparaten binnen organisaties. Het doel is een veilige, georganiseerde omgeving te bieden, waarbij taken zoals toegangsbeheer, beveiliging, software-updates en beleid centraal staan. Hierdoor speelt MDM een essentiële rol in het waarborgen van gegevensintegriteit, het beschermen tegen beveiligingsrisico’s en het bevorderen van productiviteit in een goed beveiligde bedrijfsomgeving.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
MDM omgevingen beheert
0 +

Onderdeel

Endpointbeveiliging

MDM, oftewel mobiel apparaatbeheer, richt zich op het beheer van laptops, werkstations, smartphones, tablets en andere mobiele apparaten binnen organisaties. Het doel is een veilige, georganiseerde omgeving te bieden, waarbij taken zoals toegangsbeheer, beveiliging, software-updates en beleid centraal staan. Hierdoor speelt MDM een essentiële rol in het waarborgen van gegevensintegriteit, het beschermen tegen beveiligingsrisico’s en het bevorderen van productiviteit in een goed beveiligde bedrijfsomgeving.

Kernonderdelen

Tevreden Klanten
0 +
Endpoints beheert
0 +
pexels-pixabay-356056

Onderdeel

Fysieke werkplek

Fysiek werkplekbeheer in IT-omgevingen is van cruciaal belang om een efficiënte en probleemloze werkomgeving te waarborgen. Deze discipline richt zich op het beheren, onderhouden en optimaliseren van de fysieke componenten van IT-werkplekken, zoals computers, randapparatuur en netwerkinfrastructuur.  Samengevat omvat het alle zaken die nodig zijn om te kunnen werken met bedrijfseigen IT omgeving.

Kernonderdelen

Tevreden Klanten
0 +
Werkplekken in beheer
0 +

Nexer Groep

Waarom Ons?

Innovatie begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar we kijken verder dan dat. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven in oplossingen die echt van waarde zijn voor jouw bedrijf met passie voor succes op een uiterst persoonlijke manier. Geef ons de kans om samen met jouw bedrijf meer dan alleen de technologie te verbeteren.

Waar wij voor staan

Andere onderdelen van

Werkplekbeheer

pexels-flo-dahm-699459

Periodieke onderhoudsupdates zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je softwareomgeving optimaal blijft presteren. Wij voeren regelmatig een grondige check uit op de software distributie en voeren updates door, zodat jouw systemen altijd up-to-date zijn. Tijdens deze evaluaties beoordelen we verschillende aspecten, zoals de efficiëntie van softwareversies, de compatibiliteit tussen verschillende applicaties en de algehele prestaties van het systeem.

Deze proactieve aanpak stelt ons in staat niet alleen de huidige staat van de softwareomgeving te beoordelen, maar ook om mogelijke toekomstige uitdagingen te identificeren. We kunnen bijvoorbeeld vaststellen of de huidige softwareconfiguraties voldoen aan de operationele eisen, maar ook inschatten of deze over een jaar mogelijk niet meer optimaal zijn. Op deze manier kunnen we tijdig wijzigingen en updates aanbevelen, waardoor je softwareomgeving altijd voldoet aan de laatste normen en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Helpdesk en Ondersteuning vormen de kritieke schakel in het onderhouden van een efficiënte en probleemloze digitale werkomgeving. Deze diensten zijn van essentieel belang om gebruikers te begeleiden, problemen op te lossen en te zorgen voor een optimale werking van informatietechnologiesystemen.

Waarom Is Het Belangrijk?

Een robuuste Helpdesk en Ondersteuningsinfrastructuur zijn van vitaal belang voor:

 • Gebruikersbegeleiding
 • Systeemstabiliteitstest
 • Minimale Downtime
 • Efficiënte Werkprocessen
 • Innovatie en Technologische Adoptie

Bring Your Own Device (BYOD) is de ruggengraat van moderne werkplekken, waar individuele keuze en naadloze integratie centraal staan. Wij bieden geavanceerde BYOD-oplossingen om medewerkers in staat te stellen hun eigen apparaten te gebruiken, overal en altijd verbonden te blijven.

Waarom Is Het Belangrijk?

Het belang van BYOD (Bring Your Own Device) wordt onderstreept door verschillende voordelen die het met zich meebrengt voor zowel werknemers als organisaties:

 • Individuele Keuze: Gebruik uw eigen vertrouwde apparaten op het werk.
 • Flexibiliteit: Geen beperkingen in apparaatkeuze of locatie.
 • Efficiëntie: Verbeterde samenwerking en werkstroomintegratie.
 • Innovatie: Stimuleer creativiteit door gebruik te maken van vertrouwde technologie.

Monitoring en Rapportage vormen het fundament van effectief beheer en optimalisatie van digitale processen. Onze oplossingen garanderen dat u altijd een vinger aan de pols houdt van uw digitale omgeving, zodat u proactief kunt reageren op mogelijke bedreigingen en kansen. We begrijpen dat continue monitoring en gedetailleerde rapportage cruciaal zijn in de snel evoluerende digitale landschappen van vandaag.

Waarom Is Het Belangrijk?

Monitoring en Rapportage zijn van vitaal belang om:

 • Bedrijfsprestaties: Bewaak en optimaliseer de prestaties van uw digitale systemen en processen voor maximale efficiëntie.
 • Compliance: Zorg ervoor dat uw organisatie voldoet aan regelgeving en normen door middel van nauwkeurige rapportage en monitoring van relevante parameters.
 • Bedreigingsdetectie: Identificeer en reageer onmiddellijk op potentiële beveiligingsbedreigingen om uw systemen te beschermen tegen aanvallen.
 • Besluitvorming: Ontvang gedetailleerde inzichten via uitgebreide rapporten om weloverwogen beslissingen te nemen en strategische planning te ondersteunen.

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie