Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

De toekomst is in de wolken

Cloudmigratie

Cloudmigratie

De toekomst is in de wolken

Ontdek Cloudmigratie

Ben je al in de cloud met je bedrijf, maar blijf je je afvragen of je de volle potentie ervan benut? Bij Nexer zijn we cloud-experts die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Met onze diepgaande expertise in diverse cloudoplossingen staan we klaar om jouw bedrijf te begeleiden naar de meest veilige en efficiënte cloudomgeving. Of je nu op zoek bent naar schaalbaarheid, kostenbesparing of verbeterde prestaties, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze overgang naar de cloud, maar waarborgen ook de veiligheid van data, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: ondenemen! Kies Nexer als je partner in de cloud, en laat ons zorgen voor een krachtige, betrouwbare en op maat gemaakte cloudinfrastructuur die perfect aansluit op al jouw zakelijke behoeften.

Ben je klaar om te transformeren? Ontdek de voordelen van ons Cloudmigratie, inclusief naadloze integratie met Microsoft 365 en Google Workspace. Hier zijn vijf redenen waarom je niet achter wilt blijven:

Actieve diensten
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Oerdegelijk Infrastructuur

Wij zijn er om je te ondersteunen!

Belang van ICT onderdelen:

Netwerk en WiFi
85%
Werkplek
65%
Cloud of Server
93%
Security
95%
Blije Gezichten
100%
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Voltooid
0 +
Werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Cloudmigratie

Google Workspace naar Microsoft 365

Overweegt je de overstap van Google Workspace naar Microsoft 365? Bij Nexer begrijpen we de complexiteit van deze migratie en staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Onze experts helpen je bij het naadloos verplaatsen van jouw e-mail, documenten, agenda’s en andere gegevens van Google Workspace naar Microsoft 365. We zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig worden overgezet en dat jouw medewerkers snel kunnen profiteren van de krachtige tools en functies van Microsoft 365.

Kernactiviteiten

Tevreden Klanten
0 +
Oplossingen gerealiseerd
0 +

Cloudmigratie

Microsoft 365 naar Google Workspace

Denkt je eraan om over te stappen van Microsoft 365 naar Google Workspace? Bij Nexer begrijpen we dat een dergelijke overgang zorgvuldige planning en uitvoering vereist. Onze ervaren team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van deze migratie. We helpen je bij het soepel verplaatsen van uw e-mail, documenten, agenda’s en andere gegevens van Microsoft 365 naar Google Workspace. Met onze grondige aanpak zorgen we ervoor dat jouw gegevens veilig worden overgebracht en dat jouw medewerkers snel kunnen profiteren van de krachtige tools en samenwerkingsmogelijkheden van Google Workspace.

Kernactiviteiten

Tevreden Klanten
0 +
Oplossingen gerealiseerd
0 +

Cloudmigratie

Fysieke server naar de Cloud

Is jouw bedrijf nog steeds afhankelijk van fysieke servers? Het is tijd om de stap te zetten naar de cloud! Bij Nexer begrijpen we de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met deze overgang. Onze deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het migreren van jouw fysieke servers naar een veilige, schaalbare en kostenefficiënte cloudomgeving. Of u nu op zoek bent naar flexibiliteit, kostenbesparing of verbeterde prestaties. Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Kernactiviteiten

Tevreden Klanten
0 +
Oplossingen gerealiseerd
0 +

Nexer Groep

Waarom Ons?

Innovatie begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar we kijken verder dan dat. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven in oplossingen die echt van waarde zijn voor jouw bedrijf met passie voor succes op een uiterst persoonlijke manier. Geef ons de kans om samen met jouw bedrijf meer dan alleen de technologie te verbeteren.

Waar wij voor staan

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie