Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Professioneel Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Professioneel Netwerkbeheer

Functionerend bedrijfsnetwerk

Een solide IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van elk bedrijf, en het netwerk speelt hierin een naar onze mening de belangrijkste rol. Bij Nexer begrijpen we dat het netwerk het kloppende hart is van jouw organisatie.

Of het nu gaat om internet, draadloze netwerken of een behoefte aan uitbreiding, wij staan paraat om jouw infrastructuur naar nieuwe hoogten te tillen. Als ervaren netwerkingenieurs combineren we kennis en vaardigheden om de stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijfsnetwerk te optimaliseren.

Laat Nexer jouw partner zijn in netwerkbeheer en ervaar de kracht van een geoptimaliseerde infrastructuur. Wij begrijpen dat een goed functionerend. stabiel en betrouwbaar netwerk essentieel is voor het succes van jouw onderneming. Kies voor Nexer en laat ons samenwerken aan een netwerk dat perfect aansluit op al jouw zakelijke behoeften, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is ondernemen.

Neem ons als value added dienstverlener in handen en geniet van de volgende 5 redenen waarom je niet achter wilt blijven.

Actieve diensten
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Oerdegelijk Infrastructuur

Wij zijn er om je te ondersteunen!

Belang van ICT onderdelen:

Netwerk en WiFi
85%
Werkplek
65%
Cloud of Server
93%
Security
95%
Blije Gezichten
100%
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Voltooid
0 +
Werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Diensten

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer verwijst naar het proces van het beheren en optimaliseren van (bedrijfs)netwerken. Dit omvat zaken zoals internet toegang, draadloos internet (WiFi), veilige verbindingen voor onderweg of Work From Home (WFH). Ook taken zoals beveiligen, schalen, en onderhouden van netwerken om de prestaties, beschikbaarheid en kosten te waarborgen zijn hier onderdeel van. Het doel is om organisaties te helpen profiteren van simpelweg een goed netwerk.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
Netwerk omgevingen
0 +

Nexer Groep

Waarom Ons?

Innovatie begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar we kijken verder dan dat. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven in oplossingen die echt van waarde zijn voor jouw bedrijf met passie voor succes op een uiterst persoonlijke manier. Geef ons de kans om samen met jouw bedrijf meer dan alleen de technologie te verbeteren.

Waar wij voor staan

Onderdelen van

Netwerkbeheer

pexels-flo-dahm-699459

Periodiek onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat je netwerk optimaal blijft functioneren. Wij voeren elk kwartaal een grondige APK-check uit op het huidige netwerk. Tijdens deze sessies evalueren we verschillende aspecten, zoals de snelheid van de internetverbinding, de bekabeling van vaste apparaten en het bereik van de WiFi.

Deze proactieve aanpak stelt ons in staat om niet alleen de huidige staat van het netwerk te beoordelen, maar ook om toekomstige uitdagingen te voorzien. Bijvoorbeeld, kunnen we vaststellen of het Wi-Fi netwerk momenteel voldoende krachtig is, maar ook inschatten of het over een jaar mogelijk niet meer aan de eisen voldoet. Op deze manier kunnen we tijdig wijzigingen en upgrades aanbevelen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Netwerkinfrastructuur vormt de essentiële ruggengraat van onze digitale wereld, waardoor al onze communicatie en gegevensuitwisseling mogelijk is. Het omvat hardware, software en normen die samenwerken om verbindingen te leggen en gegevens efficiënt en veilig te transporteren.

Waarom Is Het Belangrijk?

Een solide netwerkinfrastructuur is cruciaal voor:

 • Efficiënte communicatie
 • Toegang tot informatie
 • Bedrijfscontinuïteit
 • Innovatie en groei
 • Beveiliging

Draadloze verbindingen zijn de levensader van onze moderne wereld, waar mobiliteit en flexibiliteit centraal staan. Wij bieden geavanceerde draadloze oplossingen om overal en altijd verbonden te blijven.

Waarom Is Het Belangrijk?

Draadloze connectiviteit zorgt voor:

 • Mobiliteit: Blijf verbonden, waar u ook bent.
 • Simpelheid: Geen lastige kabels of ingewikkelde bedrading.
 • Slimme Technologie: Maak uw huis, bedrijf of stad slimmer.
 • Productiviteit: Toegang tot informatie en communicatie zonder beperkingen.

Veilige verbindingen zijn de hoeksteen van digitale veiligheid, en onze oplossingen zorgen ervoor dat uw gegevens altijd beschermd zijn. We begrijpen hoe cruciaal beveiliging is in de moderne wereld.

Waarom Is Het Belangrijk?

Veilige verbindingen zijn van essentieel belang om:

 • Gegevensbescherming: Voorkom datalekken en ongeautoriseerde toegang.
 • Privacy: Houd uw persoonlijke informatie veilig.
 • Bedrijfscontinuïteit: Bescherm uw bedrijfskritieke gegevens en processen.
 • Vertrouwen: Versterk het vertrouwen van klanten en partners.

Is uw huidige infrastructuur klaar voor de uitdagingen van morgen? Wij helpen u uw bestaande systemen te verbeteren en klaar te maken voor groei, efficiëntie en innovatie.

Waarom Is Het Belangrijk?

Het optimaliseren van uw huidige infrastructuur biedt:

 • Kostenbesparing: Maak uw systemen efficiënter en bespaar geld.
 • Verbeterde Prestaties: Verhoog de snelheid en betrouwbaarheid van uw operaties.
 • Toekomstbestendigheid: Bereid uw organisatie voor op toekomstige uitdagingen.
 • Concurrentievoordeel: Blijf vooroplopen in een snel veranderende markt.

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie