Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Infrastructuur Security: Bescherming, Continuïteit.

Infrastructuur Security

Security

Bescherming, Continuïteit.

Onze Aanpak

De Eerste Verdedigingslinie

Vroeger was fysieke beveiliging voldoende, maar de huidige tijd en bijhorende bedreigingen vereisen een geavanceerde bescherming van uw ICT-systemen. Wij bieden een complete benadering voor beveiliging die zowel fysieke als digitale assets, inclusief Infrastructuur Security, beschermt. Ontdek hoe wij jouw bedrijfscontinuïteit waarborgen en het vertrouwen van stakeholders versterken.

Waarom Nexer?

Bij Nexer staan we echt voor persoonlijkheid. Wanneer je met een van ons spreekt, zul je onmiddellijk herkennen wie je spreekt. We vermijden het liefst vreemde stemmen en gezichten. Dit realiseren we door middel van klantenteams, waarbij elk team verantwoordelijk is voor een selectie van onze gewaardeerde klanten.

Bescherming, Continuïteit.

Infrastructuur Security

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van infrastructuur security duidelijk maken.

Aantal feiten

Getroffen bedrijven:
22%
Fysieke en digitale security op orde:
40%
Constante Innovatie Cybrecrime:
86%
Thuis werk evaluatie:
62%
Kans op een cyber incident:
100%

Uw Partner in Beveiliging

Over Nexer

Bij Nexer begrijpen we de uitdagingen van het beveiligen van een bedrijf in het digitale tijdperk. Onze missie is om een veilige omgeving te creëren waarin je bedrijf kan opereren. Ontdek tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoe we unieke beveiligingsbehoeften kunnen adresseren en samen een veiligere toekomst kunnen bouwen.

Bescherming, Continuïteit.

Infrastructuur Security

Het Belang van Beveiliging

In een wereld vol digitale dreigingen is het cruciaal om de beveiliging van gegevens, systemen en Infrastructuur Security serieus te nemen. Ontdek waarom.

Impact van Cyberdreigingen

Cyberaanvallen kunnen leiden tot financiële verliezen, reputatieschade en bedrijfsonderbrekingen. Ontdek hoe wij je kunnen beschermen met Infrastructuur Security
Neem nu contact op

Hoe Wij Beveiligen

Onze geavanceerde Infrastructuur Security bieden de bescherming die je nodig hebt in het hedendaagse cyberlandschap.

Samen Sterker

Samenwerking is de sleutel tot effectieve beveiliging. Ontdek hoe ons partnerschap jouw verdediging versterkt.
Neem nu contact op

Klaar voor de Volgende Stap?

Neem het heft in handen en zet de eerste stap naar een veiligere toekomst voor je bedrijf.

Contact Opnemen

Klaar om te beginnen? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek over jouw beveiligingsbehoeften.
Neem nu contact op

Wat Wij Bieden

Onze Diensten

Van Managed Detection & Response tot Awareness Training en Cloud Security, wij bieden een breed scala aan diensten om jouw organisatie te beschermen. Ontdek welke oplossingen het beste bij jouw behoeften passen en hoe we je kunnen ondersteunen in het beveiligen van het digitale landschap.

Onze oplossingen zijn ontworpen met het oog op schaalbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel MKB als grote ondernemingen. Geniet van de flexibiliteit om beveiliging aan te passen aan de groeiende behoeften van jouw bedrijf.

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie