Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Constateren, Corrigeren, Beschermen.

(Cyber) Security Audits

Security

Security Audits

Het belang

Wat is een Security Audit?

Een security audit is een gedetailleerde evaluatie van de (ICT) beveiligingsmaatregelen binnen jouw organisatie. Het doel is om te verzekeren dat de beveiligingsprotocollen effectief zijn in het beschermen tegen interne en externe bedreigingen, maar ook het herkennen van mogelijke verbeteringen.

Waarom is het Belangrijk?

In een wereld waar digitale bedreigingen blijven evolueren, is het essentieel voor organisaties om hun beveiligingsmaatregelen regelmatig te evalueren en te verbeteren. Nexer Groep biedt gespecialiseerde security audits aan om organisaties te helpen hun beveiliging te versterken, te voldoen aan compliance-eisen en het vertrouwen van hun klanten en partners te behouden. Met onze ervaren team, klantgerichte aanpak, en voortdurende ondersteuning, is Nexer Groep uw ideale partner voor het beveiligen van uw digitale assets.

Constateren, Corrigeren, Beschermen.

Security Audit

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van infrastructuur security duidelijk maken.

Aantal feiten

Mogelijkheid tot voorkomen cyber incident
79%
Fysieke en digitale security op orde:
40%
Constante Innovatie Cybrecrime:
86%
Groeiende Infrastructuur
82%
Kans op een cyber incident:
100%

Uw Partner in Beveiliging

Wat doet Nexer Groep?

Gespecialiseerde Security Audits
Nexer Groep voert gespecialiseerde security audits uit die zijn ontworpen om de unieke beveiligingsbehoeften van elke klant aan te pakken. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, netwerkbeveiliging, applicatiebeveiliging, en compliance audits.

Op Maat Gemaakte Oplossingen
We begrijpen dat elke organisatie anders is. Onze experts werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke beveiligingsvereisten.

Expertise en Ervaring
Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde beveiligingsexperts met jarenlange ervaring in het veld. Zij gebruiken de laatste tools en technieken om diepgaande beveiligingsanalyses uit te voeren.

Constateren, Corrigeren, Beschermen.

Security Audit

Risicobeheersing

Risicobeheersing

Het helpt bij het identificeren van kwetsbaarheden in het systeem voordat deze door kwaadwillenden kunnen worden uitgebuit.
Neem nu contact op

Vertrouwen

Vertrouwen

Het opbouwen van vertrouwen bij klanten en partners door te laten zien dat de organisatie serieus omgaat met de beveiliging van hun gegevens.
Neem nu contact op

Compliance

Compliance

Een audit zorgt ervoor dat een organisatie voldoet aan de relevante wet- en regelgeving, wat boetes en juridische problemen kan voorkomen.
Neem nu contact op

Uw Partner in Beveiliging

Waarom Nexer Groep

Innovatie ontketenen begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen; we bieden een visie op groei. Waarom ons kiezen? Omdat wij geloven in het vormgeven van jouw toekomst, met flexibele oplossingen, toegewijde ondersteuning en een passie voor jouw succes op een uiterst persoonlijke manier. Laat de keuze voor ons je toegang geven tot meer dan alleen technologie – geef ons de kans om samen jouw onderneming te laten bloeien.

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie