Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Onze Managed Detection & Response is jouw digitale schild 

Managed detection & Response

Digitale schild 

Wat is Managed detection & Response

Managed Detection and Response (MDR) is een geavanceerde cybersecurity-dienst die zich richt op het detecteren, reageren en neutraliseren van cyberdreigingen. In tegenstelling tot traditionele benaderingen legt MDR de nadruk op realtime identificatie en snelle respons op al aanwezige dreigingen in het netwerk. Het omvat continue monitoring, geavanceerde analyse en proactieve maatregelen om de algehele beveiliging van een organisatie te versterken. MDR wordt vaak uitbesteed aan gespecialiseerde cybersecurity-providers. 

Statistieken

Managed detetion & Response

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van Managed detection & Response duidelijk maakt.

Aantal feiten

Proactive Threat Monitoring:
87%
24/7 Incident Response:
95%
Advanced Threat Detection Technologies:
80%
Incident Investigation and Remediation
82%
Continuous Improvement and Feedback:
75%

Digitale schild 

Waarom Managed detection & Response

cybersecurity-landschap. MDR biedt proactieve monitoring en geavanceerde dreigingsdetectie, waardoor snel en effectief kan worden gereageerd op potentiële beveiligingsincidenten. Door voortdurende monitoring waarborgt MDR de algehele beveiliging, terwijl het ook de mogelijkheid biedt voor forensische analyse na een incident. MDR stelt organisaties in staat om flexibel te blijven in het gezicht van evoluerende cyberdreigingen en biedt toegang tot gespecialiseerde expertise voor een versterkte beveiligingsstrategie. 

Digitale schild 

Voordelen van Managed detection & Response

Proactieve Dreigingsdetectie

MDR biedt geavanceerde monitoring voor snelle identificatie van dreigingen.

Proactieve Dreigingsdetectie

Detecteer dreigingen voor ze toeslaan! Onze MDR-service biedt geavanceerde monitoring voor snelle identificatie en bescherming tegen potentiële gevaren
Neem nu contact op

Snel Responsmechanisme

MDR reageert onmiddellijk op gedetecteerde dreigingen, minimaliseert de impact en verkort de reactietijd

Snel Responsmechanisme

Geen tijd te verliezen! Onze MDR-oplossing reageert onmiddellijk op elke dreiging, minimaliseert impact en houdt jouw bedrijf altijd in beweging
Neem nu contact op

Continue Monitoring

MDR monitort voortdurend en geeft aanbevelingen voor continue beveiligingsverbeteringen

Continue Monitoring

Altijd alert en geoptimaliseerd! Onze MDR-service monitort constant en geeft waardevolle aanbevelingen voor voortdurende beveiligingsverbeteringen
Neem nu contact op

Digitale schild

Hoe werkt Managed detection & Response

Managed Detection and Response (MDR) werkt door proactief netwerken, systemen en endpoints te monitoren om cyberdreigingen te detecteren en er snel op te reageren. Hier is een beknopte beschrijving van hoe MDR doorgaans werkt: 

  • Continue Monitoring: MDR monitort voortdurend netwerken, systemen en endpoints, analyseert logboeken en detecteert verdachte patronen. 
  • Geavanceerde Analyse: MDR maakt gebruik van geavanceerde methoden, zoals gedragsanalyse, om potentiële dreigingen te evalueren en normaal gedrag te onderscheiden. 
  • Dreigingsdetectie: Gedetecteerde dreigingen worden gevalideerd en geclassificeerd met behulp van geautomatiseerde tools en menselijke expertise. 
  • Respons en Mitigatie: Bij bevestiging van een dreiging wordt onmiddellijk een respons geactiveerd, variërend van isolatie van systemen tot verwijdering van bedreigingen. 
  • Forensische Analyse: Na een incident voert MDR forensische analyse uit om de oorsprong en impact van de dreiging te begrijpen en zwakke punten te identificeren. 
  • Rapportage en Aanbevelingen: MDR levert rapportage over beveiligingsincidenten en geeft aanbevelingen voor preventieve maatregelen en beveiligingsverbeteringen. 

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie