Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Verdedig je digitale grenzen met onze Cybersecurity: Sterk, Slim, Veilig  

Cyber Security

Cybersecurity: Jouw Digitale Schild

Wat is cyber security

Cybersecurity, ofwel informatieveiligheid, omvat maatregelen en praktijken die gericht zijn op het beschermen van computersystemen, netwerken, en data tegen cyberaanvallen, diefstal, en schade. Het beoogt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van digitale informatie te waarborgen, en beschermt tegen een breed scala aan dreigingen, zoals malware, phishing, en ongeautoriseerde toegang. 

Statistieken

Cyber Security

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van Cyber security duidelijk maakt.

Aantal feiten

Constante Dreigingen:
85%
Geavanceerde Technologieën:
65%
Menselijke Factor:
93%
Data Privacy:
75%
Nationale Veiligheid:
100%

Cybersecurity: Jouw Digitale Schild

Waarom cyber security

Cybersecurity is van vitaal belang om organisaties te beschermen tegen digitale bedreigingen zoals malware en phishing. Het waarborgt de integriteit en vertrouwelijkheid van gevoelige informatie en draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit door downtime te minimaliseren. Een effectieve cybersecuritystrategie is niet alleen essentieel voor de bescherming van digitale activa, maar ook voor het waarborgen van de veerkracht en duurzaamheid van de organisatie in een dynamisch en risicovol digitaal landschap. 

Cybersecurity: Jouw Digitale Schild

Voordelen van het onderwerp

Aanval Bescherming

Cybersecurity waarborgt de integriteit van systemen en gegevens door bescherming tegen diverse aanvallen zoals malware en phishing.

Aanval Bescherming

Volledige Beveiliging: Onze cybersecurity-oplossingen bieden robuuste bescherming tegen aanvallen, waaronder malware en phishing, voor veilige systemen en gegevens.
Neem nu contact op

Bedrijfscontinuïteit

Snelle reactie minimaliseert impact en vermindert downtime, essentieel voor bedrijfscontinuïteit.

Bedrijfscontinuïteit

Efficiëntie zonder Downtime: Minimale impact en downtime dankzij onze snelle reactie op cyberincidenten, waardoor uw bedrijf continu kan draaien.
Neem nu contact op

Bescherming Gevoelige Gegevens

Cybersecurity waarborgt vertrouwelijkheid, cruciaal in sectoren zoals financiën en gezondheidszorg.

Bescherming Gevoelige Gegevens

Betrouwbare Vertrouwelijkheid: Wij waarborgen de vertrouwelijkheid van uw gegevens met doeltreffende cybersecuritymaatregelen, essentieel waar privacy topprioriteit is. Uw gegevens zijn veilig.
Neem nu contact op

Cybersecurity: Jouw Digitale Schild

Hoe werkt cyber security

Cybersecurity werkt door een combinatie van technologische, operationele en menselijke maatregelen om digitale systemen te beschermen tegen verschillende dreigingen. De kernprincipes van hoe cybersecurity werkt, omvatten: 

  • Identificatie van Kwetsbaarheden: Reguliere audits en scans om kwetsbaarheden in systemen op te sporen. 
  • Bescherming en Preventie: Gebruik van firewalls, antivirussoftware en encryptie voor preventieve maatregelen. 
  • Detectie van Dreigingen: Inzet van intrusion detection systemen en machine learning voor het opsporen van verdachte activiteiten. 
  • Respons op Incidenten: Snelle reactie op cyberaanvallen, inclusief isolatie van getroffen systemen en herstel vanaf back-ups. 
  • Continue Monitoring en Evaluatie: Voortdurende bewaking op nieuwe bedreigingen en evaluatie van beveiligingsmaatregelen. 
  • Bewustmaking en Training: Training van medewerkers ter vermindering van menselijke fouten, zoals het vermijden van phishing-e-mails. 

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie