Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

 veiligheid in een klik

Back-up Fysieke server

Uw server, onze zorg

Wat is back-up Fysieke server

Backup voor Fysieke Servers is een noodzakelijke dienst die gegevens op fysieke servers beschermt en veiligstelt. Door regelmatige automatische back-ups worden besturingssystemen, toepassingen en gebruikersgegevens op fysieke servers veilig bewaard. Deze service garandeert snelle en efficiënte gegevensherstelopties in geval van onverwachte gebeurtenissen, zoals hardwarefouten of cyberaanvallen. Hierdoor blijft bedrijfscontinuïteit gewaarborgd en wordt gegevensverlies geminimaliseerd. Met Backup voor Fysieke Servers beheert en behoudt u uw servergegevens met vertrouwen en gemoedsrust. 

Statistieken

Back-up fysieke server

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van Back-up fysieke server duidelijk maakt.

Aantal feiten

Dagelijkse Gegevensgroei:
85%
Hersteloperaties:
92%
Toename van Serveruitval:
10%
Multifunctionele Back-ups:
78%
Verminderde Hersteltijd na Gegevensverlies:
86%

Uw server, onze zorg

Waarom back-up Fysieke server

Backup voor Fysieke Servers is essentieel om bedrijfsgegevens te beschermen en de continuïteit te waarborgen. Het minimaliseert de impact van hardwarefouten, menselijke fouten en cyberdreigingen door snelle gegevensherstelopties te bieden. Bovendien helpt het bij het naleven van regelgeving door het behoud van historische gegevens. Met deze service investeert een organisatie in veerkracht en zekerheid, waardoor bedrijfskritieke gegevens altijd beschermd en beschikbaar blijven. 

Uw server, onze zorg

Voordelen van back-up fysieke server

Herstel na Gegevensverlies

Snel en veilig herstel na gegevensverlies, waardoor bedrijfskritieke informatie altijd beschikbaar blijft.

Herstel na Gegevensverlies

Verzekerd van bedrijfscontinuïteit met snel en veilig herstel na gegevensverlies.
Neem nu contact op

Minimale Downtime

Verminder impact van serverproblemen en minimaliseer downtime voor naadloze bedrijfsvoering.

Minimale Downtime

Zeg vaarwel tegen downtime, onze oplossing minimaliseert de impact van serverproblemen.
Neem nu contact op

Naleving en Gegevensbehoud

Voldoe aan nalevingsvereisten door gestructureerd gegevensbehoud, cruciaal voor rapportage en regelgeving.

Naleving en Gegevensbehoud

Eenvoudige naleving en waardevol gegevensbehoud voor rapportage en analyse.
Neem nu contact op

Uw server, onze zorg

Hoe werkt back-up Fysieke server

Backup voor Fysieke Servers werkt door regelmatig kopieën te maken van de gegevens die zijn opgeslagen op fysieke servers. Hier zijn de basisstappen van hoe het proces doorgaans werkt: 

  • Implementatie van Backupoplossing: Installeer een specifieke backupoplossing voor fysieke servers in de IT-infrastructuur. 
  • Configuratie van Back-upinstellingen: Stel de gewenste back-upinstellingen in, inclusief frequentie en te beschermen gegevens. 
  • Regelmatige Back-ups: Voer automatische back-ups uit op regelmatige basis voor alle geselecteerde gegevens op fysieke servers. 
  • Herstelmogelijkheden: Herstel eenvoudig en snel naar een eerdere staat in geval van gegevensverlies, variërend van individuele bestanden tot volledige serveromgevingen. 
  • Beveiligde Opslag: Bewaar back-ups veilig op externe servers of in de cloud voor extra bescherming tegen lokale storingen. 
  • Monitoring en Rapportage: Volg de back-upstatus met monitoringtools en rapporten, waardoor proactieve identificatie en aanpak van problemen mogelijk is. 

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie