Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

Professionele Back-ups

Back-up Oplossingen

Professionele Back-ups

Professionele Back-ups

Een robuuste back-upinfrastructuur vormt de levensader van elk bedrijf, en bij Nexer zijn we ervan overtuigd dat het maken van doordachte back-ups een cruciale rol speelt in het waarborgen van de continuïteit van jouw organisatie.

Of het nu gaat om het veiligstellen van bedrijfsgegevens, beschermen tegen gegevensverlies of het plannen voor herstel na een onvoorziene gebeurtenis, wij staan klaar om jouw back-upstrategie te versterken. Als bedreven experts op het gebied van back-upbeheer bundelen we onze kennis en vaardigheden om de integriteit, veiligheid en beschikbaarheid van jouw bedrijfsgegevens te waarborgen.

Laat Nexer jouw partner zijn in back-upbeheer en ervaar de gemoedsrust die komt met een goed georganiseerde gegevensbescherming. Wij begrijpen dat betrouwbare back-ups van vitaal belang zijn voor het succes van jouw onderneming. Kies voor Nexer en laten we samenwerken aan een back-upoplossing die naadloos aansluit op al jouw zakelijke eisen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: ondernemen.

Neem ons als value added dienstverlener in handen en geniet van de volgende 5 redenen waarom je niet achter wilt blijven.

Actieve diensten
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Oerdegelijk Infrastructuur

Wij zijn er om je te ondersteunen!

Belang van ICT onderdelen:

Netwerk en WiFi
85%
Werkplek
65%
Cloud of Server
93%
Security
95%
Blije Gezichten
100%
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Voltooid
0 +
Werkplekken beheert
0 +
Altijd bereikbaar
0 /7

Diensten

Microsft 365 Back-up

Backup is een Microsoft 365 cruciaal proces voor het veiligstellen en beschermen van essentiële gegevens binnen de Microsoft 365-omgeving. Dit omvat het beveiligen van e-mails, documenten, agenda’s en andere bedrijfskritieke informatie om onbedoeld gegevensverlies te voorkomen. Of het nu gaat om het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden, het beschermen tegen ransomware-aanvallen, of het voldoen aan nalevingsvereisten, een robuuste Microsoft 365-back-upoplossing is onmisbaar.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
Netwerk omgevingen
0 +

Diensten

Google Workspace Back-up

Backup voor Google Workspace is een kritische proces voor het veiligstellen en beschermen van belangrijke gegevens binnen de Google Workspace-omgeving. Dit omvat het beveiligen van e-mails, documenten, agenda’s en andere bedrijfskritieke informatie om onbedoeld gegevensverlies te voorkomen. Of het nu gaat om het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden, het beschermen tegen ransomware-aanvallen, of het voldoen aan nalevingsvereisten, een robuuste Google Workspace-back-upoplossing is van onschatbare waarde.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
Netwerk omgevingen
0 +

Diensten

Back-up Fysieke Server

Het beheer van back-ups voor fysieke servers is een essentieel proces gericht op het veiligstellen en beschermen van kritieke gegevens die op fysieke servers worden gehost. Dit omvat het beveiligen van belangrijke bestanden, applicaties en systemen om onbedoeld gegevensverlies te voorkomen. Of het nu gaat om het herstellen van per ongeluk verwijderde gegevens, het beschermen tegen hardwarefouten, of het voldoen aan nalevingsvereisten, een robuuste back-upstrategie voor fysieke servers is van onschatbare waarde.

Waar wij voor staan

Tevreden Klanten
0 +
Netwerk omgevingen
0 +
Cloudbeheer

Nexer Groep

Waarom Ons?

Innovatie begint bij ons. Kies voor ons en ontdek een partner die verder gaat dan technologie. Wij bieden niet alleen oplossingen, maar we kijken verder dan dat. Waarom voor ons kiezen? Omdat wij geloven in oplossingen die echt van waarde zijn voor jouw bedrijf met passie voor succes op een uiterst persoonlijke manier. Geef ons de kans om samen met jouw bedrijf meer dan alleen de technologie te verbeteren.

Waar wij voor staan

Onderdelen van

Back-up

pexels-flo-dahm-699459

Periodiek onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat je back-upsysteem optimaal blijft functioneren. Wij voeren regelmatig, bijvoorbeeld elk kwartaal, een grondige APK-check uit op het huidige back-upsysteem. Tijdens deze evaluatiesessies beoordelen we verschillende aspecten, zoals de integriteit van de opgeslagen gegevens, de snelheid van de back-upprocessen en de beschikbaarheid van de herstelmogelijkheden.

Deze proactieve aanpak stelt ons in staat om niet alleen de huidige staat van het back-upsysteem te beoordelen, maar ook om potentiële risico’s en toekomstige uitdagingen te identificeren. We kunnen bijvoorbeeld vaststellen of de huidige back-upcapaciteit voldoende is, maar ook inschatten of het systeem over een jaar mogelijk niet meer aan de eisen voldoet. Op deze manier kunnen we tijdig wijzigingen en upgrades aanbevelen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan in geval van gegevensverlies of systeemstoringen.

Back-ups vormen de levenslijn van digitale veerkracht en integriteit, waarbij een essentiële rol wordt gespeeld in het waarborgen van de stabiliteit en continuïteit van gegevens. Het proces van regelmatig kopiëren en opslaan van gegevens op externe locaties is van onschatbare waarde en omvat zowel preventieve als herstelmaatregelen om mogelijke verliesincidenten te minimaliseren.

Waarom Is Het Belangrijk?

  • Gegevensherstel na incidenten
  • Bescherming tegen ransomware
  • Bedrijfscontinuïteit
  • Conformiteit en regelgeving

Compliance en regelgeving vormen de hoekstenen van een geordende en ethische bedrijfsvoering, waar integriteit en transparantie voorop staan. Wij bieden geavanceerde compliance-oplossingen om ervoor te zorgen dat uw activiteiten voldoen aan alle wettelijke vereisten en ethische normen.

Waarom Is Het Belangrijk?

Compliance en regelgeving dragen bij aan:

  • Juridische Conformiteit: Voldoe aan alle relevante wet- en regelgeving.
  • Integriteit: Handhaaf ethische normen en waarden binnen uw organisatie.
  • Risicobeheer: Minimaliseer juridische en operationele risico’s.
  • Vertrouwen: Bouw vertrouwen op bij klanten, partners en stakeholders.

Een essentieel kenmerk van cloud backup oplossingen is versiebeheer. Hierdoor kunnen organisaties teruggaan naar specifieke punten in de tijd om eerdere versies van bestanden te herstellen. Dit is cruciaal om verloren gegevens te herstellen die mogelijk zijn aangetast door onbedoelde wijzigingen, malware of andere bedreigingen.

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie