Nexer Groep Licht Wit

Email: info@Nexer.nl

Security: 24-uurs service - 7 dagen per week

MDM: Beheer, Beveilig, Bepaal de Regie 

Mobile Device Management

MDM: Controle in elke Connectie

Wat is MDM

MDM staat voor Mobile Device Management. Het is een oplossing en een benadering van het beheren en beveiligen van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. MDM stelt organisaties in staat om de toegang en configuratie van mobiele apparaten te controleren, applicaties te beheren, gegevens te beschermen en beveiligingsmaatregelen toe te passen. Het doel is om een veilige en gecontroleerde mobiele werkomgeving te bieden, vooral in zakelijke omgevingen waar medewerkers gebruikmaken van diverse mobiele apparaten voor werkdoeleinden. 

Statistieken

Mobile Device Management

Statistieken zeggen soms meer dan 1000 woorden, hiernaast zie je een aantal keiharde cijfers die het belang van Mobile Device Management duidelijk maakt.

Aantal feiten

Device Diversiteit:
83%
Beveiligingsfocus:
92%
Applicatiebeheer:
74%
Real-time Tracking
85%
Groeiende Bring Your Own Device
96%

MDM: Controle in elke Connectie

Waarom MDM

MDM (Mobile Device Management) is onmisbaar in moderne bedrijfsomgevingen vanwege zijn cruciale rol in het waarborgen van beveiliging, beheer en naleving van mobiele apparaten. Het biedt controle over toegang en configuratie, beschermt bedrijfsgegevens en zorgt voor efficiënt beheer van mobiele infrastructuur, ongeacht de locatie. MDM is de sleutel tot een veilige en goed beheerde mobiele werkomgeving. 

MDM: Controle in elke Connectie

Voordelen van MDM

Beveiliging

MDM waarborgt de veiligheid van bedrijfsgegevens met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals versleuteling en remote wipe.

Beveiliging

MDM biedt geavanceerde beveiliging met versleuteling en remote wipe. Houd bedrijfsgegevens veilig, waar je ook bent.
Neem nu contact op

Efficiënt Beheer

IT-teams kunnen op afstand mobiele apparaten configureren en beheren, wat zorgt voor efficiënt infrastructuurbeheer, waar de gebruiker zich ook bevindt.

Efficiënt Beheer

Optimaliseer IT-beheer met MDM. Configureer en beheer mobiele apparaten op afstand, voor een flexibele bedrijfsinfrastructuur.
Neem nu contact op

Naleving van Beleid

MDM handhaaft nalevingsregels, waardoor organisaties voldoen aan sector- en bedrijfsnormen voor een veilige werkomgeving.

Naleving van Beleid

Blijf altijd in naleving met MDM. Handhaaf beleidsregels voor een veilige werkomgeving en versterk je reputatie als betrouwbare en conforme speler.
Neem nu contact op

MDM: Controle in elke Connectie

Hoe werkt MDM

Mobile Device Management (MDM) biedt IT-teams een centrale console om mobiele apparaten op afstand te beheren, beveiligen en configureren: 

  • Registratie: Mobiele apparaten worden geregistreerd, handmatig of geautomatiseerd. 
  • Configuratie: IT-beheerders stellen apparaten in met specifieke instellingen, beleidsregels en beveiligingsparameters. 
  • Applicatiebeheer: Op afstand installeren, bijwerken of verwijderen van apps voor effectief softwarebeheer. 
  • Beveiliging en Compliance: Geavanceerde beveiligingsfuncties, inclusief remote wipe, waarborgen beveiliging en naleving. 
  • Monitoring: IT-teams volgen de status van apparaten en gebruiken rapportagemogelijkheden voor proactieve maatregelen. 

Vrijblijvende kennismaking

Voor advies of een goede kop koffie